Simplicity o'clock

Boheme & chic

behome-clothing1. rosemica link | 2. mango link | 3. sofie schnoor link | 4. lollys laundry link | 5. glamorous link
6. nly trend link | 7. nly trend link | 8. mango link | 9. nly trend link | 10. mango link
11. kiss the sky link | 12. river island link | 13. glamorous petite link | 14. nly trend link | 15. even & odd link
16. nly shoes link | 17. mango link | 18. topshop link | 19. glamorous link
20. nly trend link | 21. river island link | 22. mango link

Som I nok efterhånden har hørt et par gange her på bloggen, rejser vi (min kæreste og jeg) en tur til Bali i juni måned. Jeg glæder mig så ufattelig meget – både til at opleve naturen, menneskerne og til at skyde en masse fine billeder af Bali, mig og vores oplevelser dernede down under. Jeg er allerede nu gået lidt i tøjkrise over, ikke rigtig at have “nok” sommertøj og så er jeg bare blevet inspireret af alle de mange fancy rejsebloggere på instagram, så klæder sig virkelig chicked og ikke mindst i de fineste boheme toppe og kjoler. Jeg har derfor samlet nogle fine sager, som jeg overvejer at bestille hjem. Kender I til nogle seje brands, som laver noget fedt boheme tøj, må I endelig linke til det i kommentaren.

__________________

As you maybe already have noticed, are we (my handsome boyfriend and I) going for a vacation to Bali in June. I’m already start stressing about what clothes to bring and what I need to buy. It almost feels like a didn’t have any kind of summer clothing and at the same time, do I really feel so inspired of some of the instagrammers, who traveling the world wearing some really cool boheme clothing. I’m looking forward to show you around in Bali and shoot a lot of nice pictures. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Simplicity o'clock