MY LATEST WORK – House Doctor SS17

Boheme and chick on budget

bohoo

1. kjole link | 2. playsuit link | 3. kjole link | 4. playsuit link | 5. top link
6. top link | 7. skjorte link | 8. nederdel link | 9. off shoulder link | 10. shorts link
11. top link | 12. top link | 13. nederdel link | 14. kjole link
15. body link | 16. skjorte link | 17. bluse link | 18. off shoulder link
19. bukser link | 20. top link | 21. top link | 22. top link

Jeg er nok lidt en sucker for fede trends og lige pt, har boheme stilen ramt mig. Det er der nok ikke noget at sige til, når vi inden længe skal befinde os på Bali i 3 uger. Problemet ved trends er dog ofte, at det ikke varer for evigt. Så lige så god en ide det er, at købe sig fattig i flotte prints, off shoulder, blonder og hvad der nu ellers trender – lige så irriterende er det, når man efter et par måneder ikke længere finder det lige så interessant. Inde på bohoo – som jeg i øvrigt aldrig havde hørt om, før for en uges tid siden, kan man finde de fineste styles til ingen penge. Dog er kvaliteten jo selvfølgelig også derefter, hvilket jeg intet har imod. Jeg har faktisk allerede bestilt style nr. 1, 2, 4 og 6 til vores Bali rejse.

I felt in love with the boheme and gipset trend, but as many know – trends doesn’t last forever, so I finally find a online store, that sell’s really cheap trend based clothing. Off course the quality isn’t the same, as if you buy from faithfullthebrand, topshop, ganni etc. but at least you can through it away after a few month, if you didn’t like it anymore. I find a lot of boheme playsuits and dresses, that i’m wondering to buy for our trip to Bali in June. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY LATEST WORK – House Doctor SS17