Boheme and chick on budget

Best shampoo for blond hair

silver-shampoocolor refresh LINK | sheer silver shampoo LINK

Hvordan finder man den bedste shampoo, når man har blond hår og ofte føler det har et for gulligt skær i sig? Jeg har igennem årene, virkelig formået at få testet rigtig mange forskellige shampooer af. Nogle fik jeg helt lilla hår af, blot ved brug af en enkelt gang, mens andre slet aldrig gjorde en forskel på mit hår. Jeg teste blandt andet paul mitchells for et stykke tid siden, som ingen forskel gjorde, mens det altid er som om, at jeg vender tilbage til Loreals silver shampoo, som virkelig formår at trække det gule ud.

For nogle uger siden modtog jeg både en silver shampoo, samt en color refresher fra Maria Nila til test. Hvis I ikke kender til Maria Nila, så er de et hårprodukt firma, der formår at lave 100% veganske produkter. De fokusere på bæredygtighed og alle deres produkter er sulfat og parabenfri, hvilket gør at produkterne ikke går ind og ødelægger håret.

How to find the perfect silver shampoo or conditioner for your hair? I’ve been testing some different hair products for blond hair over the last couple of years and been struggling, finding the perfect one, who doesn’t make your hair too purple/blue. My favorite one has so far been the silver shampoo from L’oréal, which taking all the yellow tones out of my hair. The last couple of days, have I been testing the color refresh from Maria Nila, together with the sheer silver shampoo – and I’m so excited! 

pearl-silver-color-bombColor refresheren er en slags farve, der holder i håret i ca. 14 dage – I har sikkert set mange, som har farvet deres hår pink med en Maria Nila color refresh. Selvom den hedder silver og egentlig skulle formå at trække det gule ud af håret og give det et mere koldt look, synes jeg ikke rigtig jeg kan se den vilde forskel. Dog er det en helt fantastisk hårkur for mig, da den virkelig går ind og plejer og jeg efterfølgende ender med utrolig blødt hår.

The pearl silver color refresher is a Nourishing masque with colour pigments, that freshens up the hair and last for 14 days. I didn’t see that big difference in using the color refresher in my hair, do to my blond/yellow tones, that I hoped would be gone after using the refresher.

maria-nilaShampooen derimod er helt fantastisk! Den er helt blå, når man hælder den ud i hænderne og skummer godt i håret. Jeg plejer normalt at barbere ben eller lavet et eller andet i en 10 minutters tid, så den rigtig får lov at arbejde sig ind. Derefter skylder jeg den ud og håret fremstår pludselig langt mere koldt og slet ikke gult i det længere. Jeg har ellers altid været stor tilhænger af Loreal’s, men må samtidig erkende, at jeg ikke er glad for at fylde mit hår med diverse kemikalier. Maria Nilas produkter indeholder jo ingen parabener, sulfater – eller silikoner (som er det der gør håret kunstigt glat), hvilket er derfor jeg nok egentlig fremadrettet vil bruge deres produkter.

The shampoo is my favorite! It almost removed all my yellow tones in my hair and a actually got a little bit of blue tones ind my hair – not too much, but a perfectly blue tone. I’m always using it when I shower and leaving it in for about 10 minuted, when I shave my legs or cleaning my face.

 

color-refresh-shampoo
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boheme and chick on budget