De perfekte blue jeans | LEVIS 501

At sætte små mål i livet

joanna-egeberg-blogrejseblogmodeblog-vejleFor et par dage siden, tog jeg mig selv i, at sidde et virkelig ynkeligt blogindlæg om hvordan jeg havde det, hvor mange der var meget bedre end mig selv og hvor meget jeg så op til de helt store instagrammere med langt over 100.000 følgere. Da jeg læste det hele igennem, kunne jeg pludselig godt se hvor ynkeligt det egentlig var. Jeg skyndte mig straks at slette det hele igen og skrive en kort og mere åben og glad tekst. Det gik pludselig op for mig, at bloggen ikke skulle handle om mit ynkelige mig, der sidder og kigger på instagram og bliver påvirket af andre, men at jeg gerne selv vil inspirere andre igennem bloggen og min profil på instagram. Så væk med kedelige, dumme sure tanker om mig selv.

Jeg har over længere tid brugt mine aftenener og weekender på at tænker over målsætninger i livet. Ikke at man skal lave en bucketliste, men jeg tror nogen gange det er godt, at have nogle mål for, hvad man gerne vil opnå i livet, ellers så flyder dagene bare sammen og årene går. Heldigvis har jeg en kæreste der er nøjagtig lige sådan.

FLERE REJSER OG OPLEVELSER
For et års tid siden, var jeg virkelig babyskruk og plaprede hele tiden løs om hvor søde de var. Jeg har altid elsket børn, men nu et år efter – har min kæreste og jeg så mange drømme vi gerne vil udleve, inden vi sætter os fast med hus og børn. Vi vil så gerne kunne føle os frie, til at kunne rejse ud i verden og opleve, lave seje youtube film med vores mega seje nye udstyr, som jeg snart skal have vist jer og egentlig generelt bare ikke føle os bundet.

NYE TILTAG PÅ BLOGGEN
Noget jeg ofte siger er “det skal jeg have vist jer” – lige som jeg også lige har skrevet herover. Så går der et par dage og jeg får aldrig vist jer det, som jeg sagde jeg ville. Det er ikke kun skuffende for mig selv, men faktisk også for mig selv. Når jeg sætter mig for noget, som jeg så ikke engang opnår. Derfor vil jeg prøve at gøre mit bedste, for at blive bedre til at vise mere mig på bloggen. Derudover har jeg længe drømt om, at bloggen også skal handle om det jeg brænder for – nemlig at tage billeder og ikke mindst lære nogle af jer, hvordan man gør. Så jeg håber på, at kunne lave en masse fede guides til jer snarest!

TRÆNE MERE INTENST
Som I nok har fulgt med i, har min krop gået igennem et lille vægttab. Jeg har ikke kun sat mig for, at I skal følge med i det hver søndag, men også begyndt at spise mere jævnt – og meget mere end jeg plejer. Nu kommer den sidste del blot, som er at få trænet flere gange i ugen og mere intenst med fokus på at få nogle (lidt) mere markerede muskler.

ÅBNE ET BRYLLUPSSTUDIE
Som nogle af jer nok ved, er jeg freelance fotograf og har hjemmesiden www.stylefoto.dk, dog har jeg længe drømt om, at lave et slags bryllupsstudie – eller nok nærmere en hjemmeside med fokus på bryllupsbilleder, bryllupsvideo og hvad der høre til herunder. Det kommer nok til, at blive forårets projekt. Heldigvis har jeg allerede 5 bryllupper i kalenderen i år.

Jeg har aldrig været gladere end jeg er for tiden og jeg prøver virkelig på, ikke længere at sammenligne mig med andre eller spejle mig i folk jeg føler er dygtigere, kønnere, tyndere end jeg selv, men i stedet fokusere på mig selv og bloggen som brand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte blue jeans | LEVIS 501