Heeled suede sandals

A bit of blue

fashion-levis blog-jeans levis-501levis-501 gypset-blogSHIRT ellos | JEANS levis 501 ct | BAG mango | SHOES adidas stan smith 

At lede efter de perfekte blue jeans, med en snært af boyfriend look over er ikke nemt! Jeg må ærligt indrømme, at jeg siden jeg boede i australien, faktisk har ledt og ledt efter et par boyfriend jeans, som passede perfekt i størrelse og ikke fik mig til at se to numre større ud end jeg egentlig er. Det er nemlig noget, som jeg synes boyfriend jeans gør ved os kvinder – altså får vores røv til at se 10 gange større ud, hvilket jeg ikke er fan af. Da jeg fandt ovenstående jeans fra levis på ellos forleden, skyndte jeg mig at bestille dem hjem, fordi der ikke var ret mange størrelser tilbage. Jeg forelskede mig i dem grundet de mange tilpas fine huller over lårene og så sad de bare perfekt på modellen – hvilket de også gør i virkeligheden. Det er virkelig de pæneste jeans med boyfriend look, jeg nogen sinde har haft. Mine lår og røv kommer i øvrigt slet ikke til at se store ud – nærmere omvendt! De kan købes lige HER og så er der endda gratis retur, hvis de ikke skulle passe.

________________

Looking after the perfect pair of boyfriend jeans is kind of not really possible. Of couse you tried a hundred and they all just get your ass and thighs look two sizes bigger than they actually are. I’ve finally found the perfect pair of boyfriend jeans in the right blue color and fit. They’re from Levis – called 501 CT and you can find them right HERE.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heeled suede sandals