Pænt boligtilbehør med 25%

10 ting i ikke vidste om mig

stor-blogJeg har over længere tid beundret andre bloggere, instagrammere og influencers – hvordan de formår at nå ud til deres følgere og måske er den helt store faktor, at vise mere af sig selv, være mere personligt og selvfølgelig uden at være for privat. Jeg vil derfor benytte de sidste ugers tanker omkring dette, til at lave et indlæg omhandlende 10 ting, som I ikke vidst om mig. Det er vel en ret god måde, hvorpå I får en større indsigt i, hvem jeg egentlig er. 


1. når jeg shopper på nettet, eller generelt bare kigger rundt på webshops, har jeg det med at scrolle helt ned i bunden og så begynde at kigge på tingene nede fra og op.

2. jeg er en lidt for stor overbliks/kontrol freak og tager ofte styringen uden jeg selv egentlig ved det. Det er der kommet ret mange diskussioner ud af med min mor, da jeg var yngre. I skolen var jeg ofte hende der ville styre gruppearbejdet og lederen der gik forrest. I gymnasiet styrede jeg forskellige modeshows og lavede gratis PR arbejde, fordi jeg fik lov til at være hende der styrede det hele og det gav mig utrolig meget energi. Nok også derfor jeg har en ide om, at hvis jeg ikke var blevet fotograf, var jeg nok endt ud som projektleder eller event manager. Derudover ser og høre jeg ofte bare flere ting end de fleste – og har derfor nemt ved at finde vej, huske ting eller snakke med i samtaler og emner, jeg egentlig ikke har nok forstand på, men bare har hørt om før.

3. apropros at huske, så husker jeg generelt aldrig små ting, så som at skulle ringe til lægen næste dag, købe en pakke gær med når vi handler ind eller huske at svare på en sms jeg måske har fået tidligere på dagen.

4. jeg har en kæmpe udlængsel. Som nogen af jer måske ved (især dem der har læst med siden bloggens start i 2010), så boede jeg i Australien i 2014 og vil så ufattelig gerne tilbage til landet – eller generelt bare rejse meget mere end jeg gør pt.

5. jeg er utrolig dårlig til at slappe af. Selvom jeg siger, i eftermiddag eller aften skal jeg sidde med en bog – så går der 5 sekunder og så laver jeg noget andet. Egentlig er det en utrolig dårlig egenskab, ikke bare at kunne slappe fuldstændig af. Det er derfor noget jeg prøver at øve mig på.

6. jeg er en kæmpe teknik freak og skifter gerne kamera for at prøve noget nyt eller bruger flere tusinde på et nyt objektiv, for at få nogle bedre billeder med en større dybdeskarphed.

7. vi har for nylig bestilt billetter til Bali, hvilket jeg glæder mig ufattelig meget til. Vi var endda så heldige at få dem til 4800,- med en flyvetur på kun 19 timer og et enkelt stop undervejs.

8. jeg laver en smoothie hver morgen, som jeg drikker i bilen, imens jeg kører mod House Doctor. Det er som om jeg ikke rigtig kan starte en dag, uden at have drukket den. Ligesom nogen bare skal have en kop kaffe at vågne på.

9. de sidste 3 uger, har jeg haft et kæmpe ønske om at komme ud og løbe en tur enten inden arbejde (det vil sige 5.30 om morgenen) eller når jeg kommer hjem fra job. Det er bare lidt som om, at jeg ikke kan komme i gang / eller bare ikke får taget mig sammen.

10. min kæreste har højtalere på størrelse med et 10-årig barn – hvilket måske bare er derfor jeg ikke har vist billeder til jer af vores stue endnu. Ej – jeg sætter faktisk utrolig stor pris på dem, hvilket også har gjort, at jeg synes lyd fra en telefon, dårlige små højtalere eller almindelig tv lyder forfærdeligt og jeg forstår slet ikke, når folk hører musik fra deres computer uden af afspille gennem en lille højtaler.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt boligtilbehør med 25%