Ønsker fra ELLOS' nye site

Wellness ophold i nordjylland

hotel-vikingviking-spaspa-opholdspa-opholdhotel-viking-morgenmadostebordviking-morgenmadSom det måske ikke helt er gået forbi jeres næse – i hvertfald ikke hvis I følger med på instagram @fashionaryblog, så kørte min kæreste og jeg til sæby, tæt ved Frederikshavn i fredags. Det var en lidt over 2 timers køretur her fra vejle, men bestemt køreturen værd. Vi har begge været inde i en stressende periode og derfor havde vi virkelig brug for, at koble fuldstændig af.

Jeg havde bestilt et ophold på Hotel Viking, som er et aqua, spa og wellness hotel, der ligger lige ned til havet og i de smukkeste omgivelser i Sæby. Opholdet vi var på hedder SIF spa og bød på den lækreste 3-retters menu om aftenen, fri adgang til spa-afdelingen, samt en virkelig fin morgenmads / brunch-buffet næste morgen. Vi var virkelig heldige, at få et værelse med den lækreste havudsigt og med udkig til den udendørs rooftop spa. Omgivelserne og bare det at være væk hjemme fra, var den perfekte måde at stresse fuldstændig af. Jeg tror virkelig nogen gange, at det der skal til, er at tage langt væk hjemmefra, for at komme på andre gode tanker.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ønsker fra ELLOS' nye site