Farverige forårsagtige styles

VLOG | ansigtsbehandling og ansigtsslibning

monteilansigtsslib vissage-horsensSå kom tiden til at lave endnu en vlog. Jeg synes faktisk det er ret sjovt og ikke mindst efterredigeringen med musik, colorgrading og klipningen. Jeg håber derfor I kigger med derude og der eventuelt er nogle af jer, som har lyst til at subscribe på min kanal. Jeg har endnu ikke rigtig helt de store intentioner med kanalen, ud over at udvikle mig videomæssigt og lære noget mere om mig selv og selve mediet.

Men til det det egentlig skulle handle om! Jeg var i sidste uge forbi Vissage i Horsens, hvor jeg fik den skønneste ansigtsbehandling på hele 1,5 time. Mit ansigt blev pilet, renset, der blev trukket hudorme ud – så mine øjne begyndte at løbe i vand og sidst blev mit ansigt slebet med Monteil sliberen, som de bruger til deres behandlinger. Jeg har fået selv samme sliber med hjem og vil I en anden video vise jer lidt om min hudrutine og hvordan man bruger den.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige forårsagtige styles