Små fine overraskelser

sommerlige asos styles med 20%

asos-sale

sandaler | buksedragt | bukser
badedragt | jakke | bukser
skjorte | kjole | jeans
nederdel | kjole | jakke

Asos kører hele ugen med 20% rabat på diverse trends, i forbindelse med Paris Fashion week. Hver dag er der 20% på en ny trend, så man skal være hurtigt, for at shoppe nogle fine trendsbaserede styles med 20% rabat – og nu er jeg måske selv lidt sent på den med det her indlæg, da mandagen snart er forbi, og der derfor vil være 20% rabat på en ny trend imorgen. Jeg har samlet alle mine favoritter, med et touch af lyse farver og forår. Faktisk har jeg taget den beslutning, at jeg vil prøve at fokusere mere på lyse farver og så vidt muligt, faktisk skifte hele min efterhånden noget så sorte garderobe ud, med lyse farverige og til dels sarte farver.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små fine overraskelser