interior crush – AYTM

Solnedgang og en pæn skjorte

ellos-skjorte modeblog-vejle skjorte-ellos sommervejr vejle-strandvejle-vejribeakstrandvej-strand skjorte: ellos | culotte bukser: zara | sneakers: billi bi

Når jeg sidder her en søndag over middag og kigger tilbage på de sidste par dage, går det virkelig op for mig, hvor hurtigt tiden bare flyver afsted. Det er allerede en uge siden vi befandt os i Frederikshavn og jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden bliver af. Det selv samme med denne her weekend, som selvfølgelig har været fyldt med dejlige selvskab af venner og parmiddag. I sidste uge fløj vi lidt rundt med min drone ved stranden i vejle og jeg benyttede derfor lige lejligheden, til at skyde et par billeder af min nye skjorte fra ellos, som jeg simpelthen er blevet så glad for. Den koster 399,- og kan købes her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

interior crush – AYTM