Happy birthday TO ME

Små fine overraskelser

goodiebox-blog goodiebox makeup-paletteJeg elsker overraskelser og ikke mindst at prøve på noget nyt. For en uges tid siden, modtog jeg februar måneds Goodiebox, fyldt med lækre overraskelser. Normalt er jeg nok ret kedelig, når det kommer til beauty produkter – fordi jeg oftest holder mig til de produkter, jeg plejer at bruge. Derfor er jeg ret vild med konceptet, hvor man hver måned modtager nogle nye produkter. Det får mig personligt til, at åbne øjnene op for nye brands og produkter, jeg ikke har kendt til før.

Februar måneds Goodiebox indeholdte blandt andet den fineste I-Divine palette fra Sleek og jeg må virkelig sige, at den er så nem at arbejde med! Derudover også en virkelig lækker diamond creme fra Emite, som er en perlemors agtig highlighter. Noget jeg dog aldrig har begivet mig ud i, men som jeg måske skulle prøve er voksning. Goodieboxen indeholdte nemlig en Økologisk sugaring fra HEVI. Jeg tænker nu når den er øko, vil jeg give det et try.

Min absolut favorit, må siges at være ansigtsmasken fra Unani. Jeg elsker ansigtsmasker og denne er ikke nogen undtagelse, da den indeholder masser af fugt og man ender ud med en fantastisk blød hud.

Denne Goodiebox har faktisk en værdi af 576,- men kan købes for 169,- pr. måned lige her, som et abbonnoment på deres hjemmeside – lidt ligesom når man abbonnomere på magasiner. Jeg er virkelig vild med konceptet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Happy birthday TO ME