That summer feeling

Pink Boheme Bikini

hunkemoller-bikini bikinihunkemoller

bikini overdel (link) | bikini underdel (link)

Det gode vejr udenfor, gav mig lige lyst til, at vise jer min nye bikini. Jeg fandt nemlig forleden dag den fineste bikini top og underdel i Hunkemöller. Efter vi har bestemt os for, at rejse til Bali i juni måned, planlægger jeg lidt at finde et par forskellige bikinier og badedragter, da vi sikkert nok kommer til, at gå i det største del af tiden. Jeg har længe gerne vil have en bikini i rigtig Boheme stil med lidt mønstret print, uden det behøver at ligne noget. Derudover elsker jeg toppen, fordi den har et par ekstra snore over brysterne, som gør den lidt speciel og skiller sig derfor ud fra andre bikini toppe. Jeg har købt toppen  i en størrelse large og underdelen i small.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

That summer feeling