Min første youtube film

Ønsker fra ELLOS’ nye site

ellos-collage1. loftlampe link | 2. marmor fad link | 3. bukser link | 4. taske link | 5. sengebord link | 6. adidas løbesko link
7. vase link | 8. skjorte link | 9. slip-in sandal link | 10. kjole link | 11. jakke link | 12. timeglas link
13. sandal link | 14. kimono link | 15. skindtaske link | 16. strik link | 17. levis jeans link | 18. kjole link
19. slip-on sko link | 20. ruskindsstøvler link | 21. sengetæppe link

Har I set at Ellos i weekenden har lanceret deres nye site? Det er simpelthen blevet så pænt! Jeg er helt forelsket i deres minimalistiske webdesign og ikke mindst den pudder/koral farve, som der er blevet brugt til linksne på siden. Jeg plejer normalt at hive et par produkter fra deres boligsortiment med i mine collager, fordi de virkelig har så mange fine ting til meget overkommelige priser. Denne gang har jeg dog haft mere fokus på deres tøj kollektion, da de har designet de fineste skjorter og sko, jeg godt gad eje – ikke mindst fordi jeg er i forårshumør og har lyst til at opgradere garderoben lidt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første youtube film