VLOG | ansigtsbehandling og ansigtsslibning

MIDSEASON SALE | udsalgsfavoritter

miinto-udsalg1. minimum sweater link | 2. nunoo taske link | 3. lollys loundry bluse link | 4. love stories bh link
5. gestuz silkebluse link | 6. birkenstock sandaler link | 7. mos mosh skjorte link | 8. noa noa bluse link
9. second female jakke link | 10. billi bi sneakers link | 11. second female jakke link | 12. soaked kjole link

Lige nu kører rigtig mange webshops med midseason sale. Derfor har jeg også kigget lidt rundt på nettet og fundet nogle rigtig fine styles hos miinto, som summer af forår og friske farver. Jeg er blevet ret vild med den pudderlyserøde og sarte blå farve denne sæson, hvilket collagen vidst også bærer ret godt præg af denne gang. Har I fået shoppet lidt udsalg? Jeg har aldrig rigtig været så god til webshopping, da jeg altid bliver i tvivl om størrelser og om farven mon er tro, når den kommer hjem. Dog har jeg alligevel bestilt den fine lyserøde silketop fra Gestuz, efter at have set den på nettet og i nogle forretninger. Så pæn altså!

Der er hele 20-60% på rigtig mange fine vare inde hos miinto – faktisk hele 40.000 varer, men desværre varer udsalget kun indtil imorgen d. 31/3 kl. 12.00 – så skynd jer ind og få mulighed for at shoppe med de lækre procenter.

/ i samarbejde med miinto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG | ansigtsbehandling og ansigtsslibning