20% på hele asos

Klassisk og minimalistisk ur + rabatkode

danielwellington daniel-wellingtondaniel-wellington-watchdw-urFor mig er ure lige så meget et smykke, som mine ringe, halskæder og øreringe – derfor betyder det ikke kun noget at kunne have tiden med sig, men lige så meget at finde flere forskellige ure, der matcher ens outfit. Daniel Wellington har i denne uge lanceret deres nye ure – Classic Petite og jeg har været så heldig at modtage det skønne ur i gave. Det er det pæneste jeg længe har set og jeg er samtidig helt vild med, at uret er så slank og helt enkelt. Det er perfekt diskret, til at man kan bære det til hverdag, små fester og andre begivenheder – samtidig alligevel ikke diskret nok, til man ikke vil lægge mærke til det smukke ur. Urskiven måler kun 32mm, hvilken er det første ur de har lavet, hvor urskiven er så lille. Derudover er rammen af stål og ikke læder som deres andre ure. Jeg er personligt selv ret vild med, at remmen er sølv og ikke mindst så sidder det virkelig behageligt om armen.

Rabatkode
I kan bruge rabatkoden FASHIONARY15, som giver jer 15% på alle deres ure (både de nye og ældre modeller, samt deres tilbehør til de forskellige ure). Rabatkoden gælder i øvrigt fra i dag og til d. 16. april.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på hele asos