Gråvejrsdag og casual outfit

Keratin produkter til slidt og ødelagt hår

keratin-smoothkeratin-oil ogx-keratin-conditioner ogx-keratin-shampooJeg har et problem – noget jeg egentlig har døjet med siden mine teenage år. Nu får jeg det til at lyde som noget helt vildt, men det er det vel også lidt. Min hår har nemlig altid haft det med, at blive utrolig tørt, kruset og især filtre sig godt og grundigt sammen. Det skyldes nok primært, at jeg har meget tyndt hår og dels også, fordi jeg har farvet mit hår lyst og / eller afbleget det en del gange igennem mine teenage år. Heldigvis er jeg væk fra dette nu – og får i stedet blot nogle fine reflekser i.

Eftersom jeg altid har ønsket det bedste for mit hår, har jeg været utallige hårprodukter igennem og derved endelig nogle produkter, som rent faktisk har styrket mit hår. OGx har nemlig lavet en serie ved navn keratin smooth treatment, der indeholder avocado, kokos olie og kakao smør. Aldrig har jeg haft så medgørligt hår før, efter at have brugt deres shampoo og conditioner (kan købes her). Derudover er jeg blevet særligt fan af deres anti-breakage serum (kan købes her) – en slags hårolie, som jeg bruger til mine spidser, efter jeg har været i bad, eller hvis jeg føler for at give dem lidt fugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråvejrsdag og casual outfit