Wellness ophold i nordjylland

Golden hour

blog-vejle samsoe-jakke designer-jakkehvid-jakke

jakke-blog

JAKKE: samsøe | JEANS: vila (link) | TASKE: markberg (link) | SNEAKERS: adidas (link)

Der er virkelig ikke noget smukkere, end solnedgange og solopgange. Faktisk så smukt, at jeg ville ønske jeg boede i en by, hvor solen skinnede hver dag og jeg kunne skynde mig ud og skyde billeder i solnedgangen som ovenstående. Da vi var på wellness ophold i weekenden, gik vi en tur langs vandet, hvor jeg spottede solen der var ved at gå ned. Jeg skyndte mig derfor at bede Rene om, at skyde et par billeder af mit lidt for low key outfit – dog med min nye og virkelig lækre jakke fra samsøe. Selvom det snart er ved at være mange gange jeg har nævnt, hvor meget jeg glæder mig til at det bliver varmere, så siger jeg det lige en gang til. Hold op hvor jeg ser frem til sommer, sol, bare ben og endnu lækre billeder på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wellness ophold i nordjylland