Klassisk og minimalistisk ur + rabatkode

3 uundværlige skønhedsfavoritter

beauty-favoritterEgentlig er jeg ikke personen, som går særlig meget op i skønhedsprodukter – forstå mig nu ikke forkert. Jo jeg går op i at pleje min krop, og jeg er godt klar over, at min hår ikke bliver hjulpet af en shampoo fyldt med siliconer. Men det jeg mener med “ikke går op i“, er nok mere at jeg ikke går op i hvilket mærke jeg bruger (bare det indeholder de rigtige ting). Når det kommer til make-up, føler jeg mig samtidig helt lost, når jeg sidder og ser en youtube video med en vlogger, der ligger make-up og bruger alle mulige fancy ord, som jeg slet ikke kender. Derfor tror jeg nu også mest af alt jeg kommer til at blive til grin, den dag jeg åbner min youtube kanal op (imorgen) og ligger en make-up video ud – så det må nok lige vente lidt endnu. MEN nu til sagen. Jeg har samlet 3 af mine absolut beauty favoritter, som jeg bare ikke kan leve uden.

mario-badescu-drying-lotionSom I måske husker fra denne collage jeg lavede, med alle mine mange fødselsdagsønkser, så har jeg længe godt kunne tænke mig at prøve Mario Badescus drying lotion. Min søde veninde Michelle, der til daglig arbejder i Sephora i magasin og ved laaaangt mere om skønhedsprodukter end jeg, var så sød at købe den til mig i fødselsdagsgave. Drying lotionen består af to væsker, som kemisk har opdelt sig selv i flasken. Man fører derfor bare en vatpind ned igennem væsken til den lyserede masse og op igen. Derefter tilføre man det på huden, hvor den skulle have nogle urenheder – og vupti, næste morgen var de seriøst væk. Hvis I overvejer at købe den, så må i IKKE RYSTE DEN, da det er meningen at væsken sådan rent kemisk har opdelt sig selv.

lancome-foundationDenne foundation har været min favorit de sidste 5 år og jeg tror aldrig jeg finder en bedre foundation. Jeg fik den faktisk første gang i en PR-gave, da jeg næsten lige havde startet min blog og stadig boede hjemme hos min mor i Kolding. Jeg havde den på til træning og som de rigtigt nok reklamerede med, så holdte den til træningen og de 24 timer som der står på den. Det er derfor den jeg køber igen og igen, lige meget hvor mange andre foundationer jeg har testet igennem bloggen og selv prøvet at købe, vender jeg altid tilbage til denne. Den dækker helt perfekt og bliver på huden hele dagen, så man ikke skal være nærvøs for renderne under øjnene eller en bums her og der, som ikke kan blive dækket. Samtidig er den perfekt ikke for flydende og ikke for fast.

brown-sculptingMin nyeste erhvervelse og ikke mindst et produkt, der er blevet min absolut favorit er denne brow sculpting fra gosh. Da jeg er lyshåret, følger den lyse farve også med hos mine øjenbrun. Jeg er absolut imod at plukke dem tynde, få dem tatoveret og måske endda faktisk farve dem (fordi jeg er bange for, de bliver for mørke). Denne brow sculpting er derfor perfekt, fordi man selv kan styre hvor tykke ens øjenbryn skal være og samtidig sådan ca. hvor mørke også – derudover koster den kun 99,- hvilket er til at betale, hvis man gerne vil have lidt mere markeret øjenbryn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk og minimalistisk ur + rabatkode