Spar 25% på alt hos Moodings

Varm strik med fine detaljer

blog-joanna fashionary joanna-blog joanna modeblog-vejlestrik: zara | jeans: selected femme | halskæde: hvisk | ring: trine tuxen | flet ring: jane kønig

For to ugers tid siden, bestilte jeg denne lækre strik – eller strik og strik, måske bør man bruge ordet varme bluse i stedet. Hyped, omtalt og set har den i hvertfald været på diverse blogs, instagram osv. Særligt den grå og brune er set en del, og da jeg bare ikke rigtig går med mørke grå, tænkte jeg denne lyse farve ville være perfekt til foråret. Varm og dejlig blød er den i hvertfald og så elsker jeg detaljen med knuderne på ærmet.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på alt hos Moodings