Jane Kønig middag og pæn velour

Vacation mood

ferie-baliHalli hallo, hvor er jeg efterhånden godt træt af både slud, sne og regnvejr. Hvis jeg kunne bestemme, lå jeg på en strand lige nu, men klart blåt vand og en drink i hånden. Heldigvis har jeg lidt at se frem til, da vi endelig sådan helt har slået os fast på, at ferien i år går til Bali. Selvom jeg er godt træt af vejret her hjemme, er det i det mindste altid rart, at have lidt og se frem til, på de helt grå og triste dage. Både min kæreste og jeg har begge ønsket ferie i juni måned, så vi kan holde tidlig sommerferie i år. Det fortjener vi efterhånden også lidt, eftersom man jo ikke har tjent ferie op det første år som fuldtidslønnet, og vi derfor først nu, sådan rigtig kan nye en lang og tiltrængt ferie.

Jeg er personligt selv ikke længere til charterferier, med all inclusive og alt planlagt. Jeg elsker at rejse, opleve nye kulturer og smage på ny mad. Derfor synes jeg det er en skam, at tage den nemme udvej, hvor alt er betalt og man ikke skal tænke på noget – i nogen forbindelser, er det selvfølgelig også super rart, men jeg tror bare jeg er kommet til det punkt, hvor jeg gerne vil opleve nye kulturer og selv kunne tage rundt omkring og opleve. Derfor overvejer vi lige nu at bestille en rejse med Yaneeda, som specialiserer sig i en form for pakkerejser, hvor rejseprogrammet er lagt og man blot skal bestille fly. De har nemlig rigtig mange fine pakker med både ture ind til Ubud (rismarkerne), rafting og elefantture, samt de lidt mere stille og rolige oplevelser, som et ophold på Gili, hvor der ingen former for kørertøjer (ud over cykler) eksistere. Selvom nogen siger at man også mærker til den indonesiske travlhed på Bali, så glæder jeg mig nu alligevel til at opleve en ny kultur og ikke mindst smage på noget af alt deres lækre mad.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig middag og pæn velour