ELEGANTE & FINURLIGE FLADE SKO

Søndags tanker fra sofaen

joanna-egebergjoanna-blogblog-vejle modeblogbolig-blog-vejleBloggen har stået stille de seneste par dage, hvilket skyldes at jeg torsdag fik et ret så slem migræne anfald, som faktisk har varet lige ind til i dag. Dem af jer der måske selv døjer med det, ved hvor forfærdeligt det føles. Jeg følte mig har følt mig fuldstændig restløs og samtidig ude af stand til rigtig at lave noget, fordi energi niveauet bare har været på det laveste.

Tiden herhjemme i lejligheden har jeg brugt på at rulle instagram, tænkt en del og at sove. Netop derfor har jeg kaldt indlægget for søndagstanker – fordi jeg har tænkt en del og måske brugt lidt for meget tid på, at sammenligne mig og ikke mindst bloggen med alle andre. Det her erhverv er utrolig hårdt, og sikkert endnu hårdere, hvis man ikke har selvtilliden helt med sig. Der er så mange dygtige mennesker derude (og respekt for det!), så hvorfor skulle man lige være noget interessant og hvordan udskiller man sig lige med både bloggen og instagram. De sidste par dage har jeg kigget rundt og der findes virkelig så mange seje mennesker, som har langt over 100.000 følgere på instagram og selvom jeg tager hatten af for dem, så kan jeg ikke lade være med at blive lidt misundelig og spørge mig selv, hvad der mon skal til? Det er vel en stor blanding af et spændende liv, lækkert tøj og tasker samt et noget så smukt udseende – det er i hvertfald nogle af de ting jeg har konkluderet på det. Selvom det er nemt at blive jaloux, så har jeg virkelig brugt søndagen på at vende den lidt mere indad og måske mere eller mindre give mig selv et klap på skulderen, for at være kommet langt i livet og allerede nu som 23-årig have opnået drømme jobbet.

Jeg tror nogen gange at vi (og jeg selv er ingen undtagelse), er lidt for gode til at sammenligne os selv med andre og måske helt glemme hvor godt vi egentlig har det og leve i nuet. Det gik lidt op for mig selv igår, da jeg sad mutters alene hjemme igår aftes og så en film, hvor en kvinde var gravid, men havde alt for travlt med alt andet og ikke engang havde tid til at nyde hendes graviditet. Det fik mig helt til at tænke på, hvor meget vi alle bør hvertsætte de helt små simple ting i livet og måske ikke lade os rive så meget med af, at andre har et bedre og langt mere interessant liv end os selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEGANTE & FINURLIGE FLADE SKO