be my VALENTINE

Perfekte læder ish skinny jeans

bukserFor en uges tid siden var jeg hurtigt et smut gennem Vejle, da jeg skulle hente mine nye briller. Jeg faldt over de lækreste bukser fra vila. Normalt er jeg ikke vila typen og slet ikke når det kommer til jeans. Jeg har normalt ret svært ved at finde jeans, som er skinny nok, hverken for korte eller lange og med halv høj-talje. Men disse passede mig bare perfekt og så elsker jeg deres læder ish agtige look. Der er i øvrigt 3% elastan i, som gør dem utrolig behagelige at have på. En del af jer har spurgt på hvor de er fra og hvad størrelse jeg har taget dem i. De kan købes her til 279,- og jeg tog selv en xs, da jeg synes de er meget store i størrelsen (nok på grund af det stræk).

2 kommentarer

 • malene green

  hvor høj er du? har selv så svært ved at finde jeans….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Jeg er 1,68 🙂
   Finder selv ofte jeans i gina tricot og selected.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

be my VALENTINE