Varm strik med fine detaljer

Gyldne favorit smykker

favorit-smykker jane-konig øreringe: jane kønig | små ørestikkere: hvisk | ring: trine tuxen

Mine absolut favorit smykker lige i øjeblikket, må blive mine kæmpe chunky øreringe fra Jane Kønig og min Trine Tuxen ring, som jeg fik af min morfar i julegave. Særligt ringen har jeg haft et godt øje til længe, men aldrig selv fået den købt. Heldigvis kom min mor mig i forkøbet og købte den til mig, som en gave fra min morfar til jul. Jeg har ofte snakket på bloggen om, hvor meget jeg både elskede rhodinerede og guld smykker – og derfor svingede lidt imellem dem. Endelig har jeg nok taget et lille valg, om at guldsmykkerne bare er så kvindelige og smukke, hvorimod jeg elskede alle slags rhodinerede smykker, da jeg var yngre. Jeg tror meget det handler om stil, hårfarve og styling. Nogen klæder sølv og rhodinerede smykker bedre til, hvorimod jeg nu endelig sådan rigtig er faldet for alt i guld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm strik med fine detaljer