Vacation mood

Gråvejrsdag og casual outfit

fashionaryblog-vejlemodeblog-aarhus joanna-egeberg top: gina tricot | jeans: h&m | jakke: envii | sneakers: billi bi | øreringe: jane kønig

Mandags humøret er i top hos mig, mest af alt fordi jeg er tilbage i fotostudiet, efter at jeg blev opereret i foden og derfor har måtte sidde hjemme og redigere billeder de sidste mange dage. Det kan altså godt blive lidt kedeligt i længden – og lige så kedeligt ikke overhovedet, at se nogle mennesker i så mange dage. Jeg synes efterhånden jeg er ved at vende mig til det her kedelige vejr, selvom det selvfølgelig ikke bliver mere spændende af det, så måske skulle man sige – ved at acceptere det nok bare ikke bliver sommer foreløbigt.

Igår brugte jeg dagen på blandt andet at spise brunch med en god barndomsveninde og holde workshop for Bloggers Delight bloggerne i Århus omkring hvordan man bruger de manuelle indstillinger på sit kamera og hvordan man sådan rent lavpraktisk redigere billeder. Det foregik i ovenstående outfit – perfekt til det grå og kedelige vejr.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vacation mood