Min asos wishlist

Billeder for House Doctor SS17

housedoctor-interior house-doctorhousedoctor lanternerglas-lampeTilbage i juli og august 2016 begyndte de første vareprøver at komme hjem til vores SS17 kollektion. Vi planlagde derfor ret tidligt vores fotoskydninger, som stod på fra september til slut november. Vores fotoskydninger har blandt andet budt på en køretur til hvidesande, hvor vi placerede et hus ude ved vandet, mindre skydninger herhjemme og den hyggeligste outdoor living skydning i Uldstrup. Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at vise nogle af de billeder jeg har skudt til vores SS17 kollektion, som gerne snart skulle ramme butikkerne lige så stille. Billederne herover er blot skudt i vores eget store studie i Ikast.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min asos wishlist