Vægttab på 11 kg, sundhed og motivation

Åbent showlab hos House Doctor

add-a-roomhouse-doctorVores showroom hos House Doctor bliver kaldt showlab og havde åbent for alle vores B2B kunder fra torsdag-søndag i sidste uge. I forbindelse med Formland messen, som er en interior messe i Herning, har House Doctor valgt at holde åbenthus i vores eget showroom, i stedet for at skulle rykke 10 km væk på en messe, hvor det ikke er muligt at præsentere alle vare og give den kærlige og varme stemning, som der bliver lagt i vores åbent showlab arrangement.

Jeg brugte torsdag og fredag på at optage lidt film og skyde billeder til vores sociale medier, derfor tænkte jeg det kunne være sjovt, at give jer et lille indblik i vores showroom. Resten kan I finde på vores facebook her.

sofa showlabmerakimeraki-hudplejemassagenicolasvahenicolas-vahe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vægttab på 11 kg, sundhed og motivation