When the snow fall's

20 gode fødselsdags ønsker

birthday-wishes0. link | 1. zara link | 2. anna reinholdt link | 3. bloomingville link | 4. olaplex link | 5. pernille c link
6. lady million link | 7. pieces link | 8. pernille corydon link | 9. adidas link | 10. ganni link
11. stig p link | 12. mario badescu link | 13. mango link | 14. ganni link | 15. mario badescu link
16. panos link | 17. panos link | 18. mario badescu link | 19. memory pude link | 20. topshop link

Om 13 dage – helt præcis, har jeg fødselsdag. Normalt er jeg typen der aldrig kan finde på ønsker eller får vist hvor meget jeg holder af mine veninder og invitere dem forbi, for at fejre mig. Det vil jeg lave lidt om på i år, og har derfor allerede nu (okay 13 dage før, er altså tidligt for mig!), fundet på nogle gode og simple ønsker, til min søde kæreste og familie. Collagen herover bære allermest præg af praktiske ting, som en hovedpude, nye løbesko og lækre produkter fra Mario Badescu, men også et par fine smykker og nogle flotte jakker har sneget sig ind på listen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When the snow fall's