OGX hårserie – der giver glansfuldt hår

Vores hjemmekontor i Vejle

kontorofficemackontor-2hjemme-kontorInden vi overhovedet flyttede i vores nye lejlighed, havde vi store planer om at lave vores eget lille hjemmekontor. Sagen er den, at jeg ud over bloggen over tager bryllupsbilleder (se min portfolio her), sidder som online content specialist – nærmere de sociale medier for en virksomhed og så arbejder jeg også engang imellem hjemmefra for House Doctor, hvis det skulle ske, at jeg skal til læge eller noget andet og det ligger dumt, i forholdt til mine arbejdstider.

Det har både været min kæreste og mit eget store ønske, at kunne have et langt skrivebord, med plads til at udfolde sig. Vi købte derfor blot en lang bordplade i bauhaus for 600,- og malede den efterfølgende med en hvid mat lak, som samtidig ikke kun gør looket lækkert, men også formår at holde bordplade ren – da kaffe, vand osv. ikke kan trænge igennem.

Jeg var så heldig at finde en semi brugt thunderpower apple skærm på den blå avis, som min kæreste straks skyndte sig at hente. Det viser sig nemlig, at apple er stoppet med at producere apple skærme og nu i stedet har lavet et samarbejde med LG – men i et hvert pænt grafiker hjem (min kæreste er grafiker hos Legoland), skal der jo stå en pæn skærm. Så jeg er virkelig glad for, vi fandt denne skærm, inden de er ude af markedet helt.

Egentlig er jeg ret tilfreds med vores kontor. Det er simpelt og vi prøver at holde bordpladen så ryddelig og pæn så muligt. I de to grå kasser, har vi gemt vores server (ja nørdet nok, så har vi sådan en) og vores internet, så det ikke står fremme og roder. Hvad synes I?

6 kommentarer

 • Simone

  Det ser virkelig flot ud! Hvem der bare havde sådan et fint hjemmekontor:-) Hvor er stolen fra? Den er jeg ret vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Hvor er det et lækkert kontor. Jeg ønsker mig også et.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er pænt! Jeg gad også godt have hjemme kontor, mest til min kærestes computere og skærme, de både fylder og er grimme.

  Og virkelig godt tænkt med det lille hul til ledninger i borde, det er altid sådan noget jeg bliver irriteret over roder rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hastrup

  Det ser så skønt ud! Det hele spiller bare så godt. Jeg er helt vild med bordet, hvor har du købt det henne?
  (Det kan være jeg har kommenteret en gang, er ikke sikker på min første kommentar gik i gennem)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Hej Signe
   Vi har selv lavet bordet med en plade fra bauhaus og en bøtte hvid bejse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OGX hårserie – der giver glansfuldt hår