Fra min ASOS WISHLIST

Tilbageblik på 2016

vejle-blogDagen der på, er det blevet tid til at kigge lidt tilbage på 2016. Det har for mig været et år, fyldt med oplevelser, udfordringer og glæde. Det er nok sådan lidt en kliche, at vi bloggere ligesom kigger tilbage på året der er gået. Det holder mig dog ikke fra, selv også at gøre det.

house-doctor-spejlI april måned flyttede jeg ind hos min kæreste i Vejle. Før det havde jeg boet i København i lidt over et halvt år og efterfølgende var jeg flyttet tilbage til Herning i min studielejlighed (se den her). April var måneden hvor jeg skulle skrive min afsluttende opgave, og det var derfor oplagt at flytte sammen i min skriveperioden. Det var samtidig rart, at få lidt ro på.house-doctorI juni måned afsluttede jeg min tid på TEKO / VIA Design, hvor jeg havde læst en designteknolog i Visual Fashion Communication. Jeg tror aldrig jeg har haft så meget eksamensangst som der. Heldigvis endte jeg ud med er 12-tal og startede efterfølgende direkte hos House Doctor Group (læs om mit job her) som deres in-house fotograf for brandsne Meraki, Nicolas Vahe, Monograph og House Doctor. Jeg købte en mulberry alexa (se indlægget her). Det sidste halve år hos House Doctor har været fyldt med oplevelser, som forskellige fotoshoots, åbenthus, hyggelige firmafester og ikke mindst de mange stylinger jeg har lavet. blog-ferieJeg elsker at rejse og 2016 bød på både en 14-dages ferie i Marmaris, en uge i Egypten og et par dage i Marokko. Alle ferierne har udelukkende været for at koble af og komme lidt væk. Jeg håber nu at 2017 byder på flere storby og oplevelsesrige ferie. Vi må se! blog-aarhusImens vi var i Egypten i august, blev vi tilbudt en større lejlighed af vores udlejer. Egentlig var planen, at vi skulle rykke mod Århus, men blev hurtigt enige om, at vi godt kunne tage et kig på lejligheden (læs om beslutningen her). 81 kvadratmeter til 5800,- var svært at sige nej til, hvilket betød, at vi besluttede os for, at Århus sagtens kunne vente. Resten af sommeren blev brugt på venindehygge, cafe hygge og strandture.3-in-1-beauty-boosterTil sidste har efteråret været en tid, hvor jeg har sat lidt mere fokus på mig selv og min sundhed. Jeg har tabt mig 7 kg – og selvom kilogene ikke rigtig tæller for mig, synes jeg nu sagtens man kan se det på min krop. 2017, bliver forhåbentlig også et år, hvor jeg vil spise sundere og opbygge nogle gode muskler i kroppen.

I alt har det været et helt igennem fantastisk, men også til dels stressende år 2016. Min kæreste har gået syg, hvilket selvfølgelig altid smitter af på den anden part og samtidig har mit overskud og selvværd været helt i bund. Måske har man kunne mærke det et par gange på bloggen. 2017 bliver derfor forhåbentlig også et år, hvor jeg bliver bedre til, ikke at sammenligne mig med andre, får slappet mere af og fundet tid til bare at være mig.

Godt nyt til alle jer der læser med derude. Jeg glæder mig til at se, hvad 2017 mon bringer.

1 kommentar

  • Ja, det er nu rart med sådanne tilbageblik – ikke mindst for ens egen skyld 🙂 Det er jo lækkert med et online billedearkiv over hele året 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra min ASOS WISHLIST