Weekend afbræk

PINK, PINK, PINK

pink-clothing1. boohoo link | 2. A.J. morgan link | 3. pieces link | 4. second female link | 5. ganni link
6. richmond & finchlink link | 7. mango link | 8. pieces link | 9. selected link
10. pieces link | 11. boohoo link | 12. mango link | 13. pieces link | 14. gestuz link
15. boohoo link | 16. baum und pferdgarten link | 17. selected link | 18. adidas link

Lad os lige embrace den pinke, lyserøde, dejlige og rolige farve en smule. Jeg er ikke ligefrem en girly girl – nok nærmere ret minimalistisk og til tider kedelig, hvad det angår mit tøj. Sort er som regel nem og vejen frem, men jeg synes nu alligevel, at man bør sætte mere forkus på den fine og rolige lyserøde farve. Pink, nude, lyserøde, rosa, rød – kært barn har mange navne og også mange nuancer. Jeg elsker dog farven, for at kunne give et outfit et fint og romantisk touch. At tilføje lidt pink, gør et outfit lidt mere levende, fint og måske en smule sødt. Jeg har sammensat 18 forskellige styles, som alle har en lille fin nuance, som alle burde tilføje til garderoben.

   

2 kommentarer

 • Kirsten Ida

  Hej 🙂 Jeg vil bare nævne at linkene ikke virker – når jeg prøver at klikke på dem. det er nogle fine ting jeg gerne vil kigge nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Hej Kirsten
   Tak for din kommentar. Hvilke links er det der ikke virker, for de virker fint her hos mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Weekend afbræk