Et kig ind i vores spisestue | Atelier CPH plakater

OGX hårserie – der giver glansfuldt hår

ogx-kuku-oilkuku-shampooogx-oilogx-kuku

En lille mandags anbefaling her fra, må blive denne shampoo, conditioner og hårolie fra mærket ogX. Jeg har allerede testet deres lyserøde kreatin serie i dette indlæg, samt deres blå moroccan argan oil serie i dette indlæg. Dog må denne serie med Kukuí Oil (eller blot kokosnødde olie) siges at overraske mig gevaldigt. Dette indlæg er hverken sponsoreret eller nogen form for reklame, men i stedet vil jeg blot dele ud af mine gode erfaringer – som lige nu, hvor jeg nok har fundet en af mine absolut favorit hårserier. Jeg startede allerede med at farve mit hår i en meget ung alder, hvilket har betyddet – at mit hår er blevet ret slidt i en ung alder. Jeg har dog efterhånden formået at rette godt og grundigt op på det, hvilket nu gør, at jeg bruger en del penge for noget fornuftigt shampoo til mit hår. Kollektionen her med kokos olie formår at gøre mit hår blødt og give det en smule glans. Shampooen kan købes her og olien lige her. Dog kan jeg ikke finde conditioneren nogen steder på nettet – jeg har selv købt mit i en fysisk butik nemlig.

Har I selv prøvet nogen af deres produkter – og hvad synes I eventuelt om dem?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig ind i vores spisestue | Atelier CPH plakater