Om depression, stress og målsætninger for 2017

Nyt lomme og instagram venligt kamera | Canon G7x mark ii

g7xcanon-blog Som I måske allerede har spottet på instagram @fashionaryblog, så har jeg fået mig et virkelig lækkert kamera. Det startede egentlig helt tilbage i efteråret, hvor min kæreste fortalte mig om hans veninde, der havde det her smarte rejsekamera. Derefter brugte jeg virkelig meget tid på youtube, hvor forskellige anmeldere og vloggere viste det frem – det er nemlig perfekt til vlogging og derfor så godt til mit nytårsfortsæt.

canon-g7x

Billederne herover er taget med mit nye Canin G7x mark ii, og som I måske kan se, har den virkelig god dybdeskarphed. Dybdeskarphed betyder, at den blænder baggrunden ud, så kun få ting er i fokus. 

Canon G7x mark ii har alt hvad man skal bruge. Wifi til at sende billeder direkte til mobilen, manuelle indstillinger (jeg kan ikke fordrage autoindstillinger – sorry), flip skærm, virkelig god billedstabelisering (mange andre kameraer ryster ufattelig meget, når man optager video) og virkelig god autofokus til video.

Jeg har brugt hele december på blandt andet også at teste et Sony Rx100 mark v og Fuji x70, men desværre levede ingen af dem helt op til mine krav. Sony’en gjorde egentlig, men med en pris på 9.400,- så synes jeg alligevel ikke det var det værd. Jeg købte mit Canon G7x mark ii på dustin til 4899,- og det kan fåes lige her.

Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at bruge det og eventuelt også flashe det lidt i et par gode guides her på bloggen. canon-g7x canong7x

2 kommentarer

  • Mange tak for anmeldelsen. Har de sidste par måneder overvejet at købe et nyt kamera, da jeg pt. kun bruger telefonen. men har været sådan i tvivl om hvilket jeg skal købe. Så det virkelig rart at få det her med i overvejelserne. tak 🙂
    Rigtig god weekend. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Woah et flot kamera! Jeg har selv øjnene på et Canon G9x, men har desværre ikke pengene til det lige nu…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om depression, stress og målsætninger for 2017