RESHOPPIT – nem måde at sælge 2nd på

Kom sol, sommer og BALI

baliYes, I læste skam rigtigt – Bali! Min kæreste og jeg har snakket frem og tilbage om, hvor ferien skal gå hen i år. Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg inde i en stressende periode (ikke fordi der sker en masse på jobbet, derhjemme eller andet – mit hoved har bare lige sådan en periode, hvor jeg godt kunne bruge at stresse af), så 3 uger ville være rart at komme væk. Noget andet er, at vi begge er virkelig trætte af all inclusive og andre skuffende ferier.

Jeg har længe talt godt om Bali – for helt ærligt, det ser jo virkelig lækkert ud ikke? Så derfor er vi næsten blevet enige om, at det er der ferien skal gå til i år. Både min kæreste og jeg elsker smuk natur, vand, afslapning og ro. Derfor ser jeg virkelig Bali, som værende det perfekte sted at tage hen. Når det så er sagt, er jeg/vi lidt på bar bund! Har nogle af jer været der?

Jeg overvejer om man skal booke et hotel på hotels.com, bruge airbnb eller andre sjove former for overnatning. Og samtidig er det ikke til at gøre sig klog på, om det er sjovere at bo 2-3 forskellige steder, eller samme sted hele ferien? Jeg kunne også godt tænke mig at besøge Gili øerne, så måske en eller to overnatninger der også kunne være en ide. Indtil videre har jeg i hvertfald sat mig for, at vi i hvertfald skal:

bali-nalu-bowlSpise lækker morgenmads bowle fyldt med frisk frugt på Nalu Bowls barubud-gardenBesøge de smukke haver i Ubud (alle siger det skulle være så fredsfyldt og mindfullness-agtigt)bali-templeBesøge de flotte templerbali-beachFinde nogle seje beach clubs og flotte strande at slappe af på

Hvis I selv har været afsted eller kender nogen der har, så må I virkelig gerne dele ideer til ting vi skal se, opleve, hvor vi skal overnatte og hvad vi skal spise. For udover vores flybilletter, er jeg stadig sådan lidt halv på bar bund med alt andet.

   

4 kommentarer

 • Hej Joanna
  Bali lyder som det helt rigtige for jer. Rejste rundt i Indonesien i Aug. 2015 og Gud hvor vil jeg gerne tilbage. Ubud er en rigtig hyggelig by med masser af lækre små spisesteder, lokalt håndværk, grønne oaser, abeskoven og kæmpe udbud af oplevelser. Der er gang i den og for lang tid her kan efter min smag godt blive lidt hektisk. Vi boede desuden også i Sanur som er mere end traditionel badeby med lidt mere ro på. Sidst men ikke mindst havde vi også nogle dage nordpå i Amed som jeg varmt vil anbefale. Der er super gode muligheder for at dykke og snorkle og så er det hele bare lidt mere paradis agtigt og lokalt. (Her er der sort sand). Vil anbefale jer at rykke lidt rundt hvis i har mod på det men planlæg ikke mindre end 3-4 overnatninger hvert sted da det er rart at have en god base. Lej evt. en privatchauffør og brug rejsedagene på at se øen mens i bevæger jer fra sted til sted. Gili øerne er så lækre og et klart must, men overvej hvilken der passer til jer og tag 3 overnatninger her.
  Håber der var lidt i kan bruge. Hvis du mangler tips til overnatning, spisesteder eller oplevelser så skal du være velkommen til at hoppe forbi og læse mere 😉
  Mvh. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt klart anbefale, at bo flere forskellige steder. Det er altså bare lidt mere spændende og sjovt, at prøve. Men det kommer selvfølgelig også an på hvor lang tid man er afsted.
  Gili øerne burde i virkelig tage forbi. Det er mega fedt og SÅ lækkert. Folk er enormt søde og jeg vil helt klart anbefale, at bo der et par dage. Jeg har kun været på Gili Trawangan, som er et rigtig backerpacker sted, hvor der er mange unge mennesker og liv om aftenen, men ikke noget der forstyrrer om natten. Fantastisk sted. Rigtig god tur!
  //christineemilie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har været på Bali vinteren 11 og 13 – begge gange var det SKØNT!! Og hvor skal man næsten starte?!

  Vi bookede ved Apollo begge gange. Første gang af uvidenhed, og anden gang fordi vi var ovenud tilfreds. Vi endte endda med at booke samme hotel anden gang! Vi boede i en lille havneby som hedder Tanjung Benoa. Vi forelskede os i området. Restauranterne, de lokale og hotellet (Grand Aston Bali). Og Bali er jo ikke større, end at man kan nå øen rundt alligevel. Vi er dog rørende enige om, at vi næste gang skal overnatte 3 forskellige steder; Byliv i Kuta/Seminyak, ø-liv på Gili, og strandferie i Sanur. Alle 3 lækre steder. Vi var ikke fan af Ubud. Men det er vi vist ret ene om 😛

  Den BEDSTE restaurant på Bali er uden tvivl Bumbu Bali. De har flere restauranter, så Google endelig om der er én i nærheden af jer. Autencitet, genial service og god kvalitet!

  Oplevelser kan nævnes i flæng: Batik fabrik, kaffe plantage, Git Git vandfaldet, Banjar Hot spring water, træskære værksted, oplevelsen af et ægte Balinesisk hjem, Barong og Rangda dans, Kecek dans (helt sikkert den fedeste balinesiske dansk!), Twin Lake (og aberne der løber frit omkring i nærheden), Tanah Lot (tempel), Pura Ulun Danu Bratan (tempel), River rafting (knap så vildt, men flot natur), Seawalking i Sanur, snorkling…. Ja der kan nævnes mere, men som udgangspunkt bør I hyre en privatguide. Koster jer intet, men de er gode til at komme med tips, og hvis man er heldig får man oplevet noget helt særligt og privat. Min kollega har været heldige gele to gange, hvor de har oplevet både bryllup og begravelse.

  GLÆD JER 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved, at Christina Dueholm, Amy Dyrholm og Mie Quist har været på Bali, så du kan måske finde inspiration på deres blogs? 😀

  http://christinadueholm.dk
  http://amydyrholm.com
  http://wewonder.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESHOPPIT – nem måde at sælge 2nd på