25% hos ellos med rabatkode

Et kig ind i vores spisestue | Atelier CPH plakater

lejlighed-aarhusinterior-blogblog-vejlebolig-blogvejle-lejlighed

loftlamper: house doctor | bord: house doctor | sivkurv: house doctor
stole: house doctor | rammer: desenio | sort plakat: atelier cph
lys plakat: atelier cph | vinreol: house doctor | lyseholder: menu

Det er efterhånden ved at være 2 måneder siden, at vi flyttede ind i vores nye lejlighed – samme by, samme gade, blot en anden opgang i en større lejlighed. Jeg er efterhånden ved at blive ret glad for Vejle. Byen er tilpas stor og vi bor så dejlig tæt på både gågaden, fitness og stranden. Jeg tænkte det var på tide at vise lidt billeder fra vores færdige spisestue. Jeg bestilte de fineste plakater hjem fra Justspotted. Plakaterne er designet af Atelier CPH og passer perfekt ind i vores ret minimalistiske indretning. Generelt har vi prøvet på, at få det hele til at matche sammen og lade den sorte farve være den gennemgående i både stole, bord-stel og rammerne, så der kom en synergi i rummet. Og det er jo slet ikke til at se, jeg arbejder hos House Doctor – når jeg kigger alle vores møbler igennem, er de næsten udelukkende fra House Doctor. Om det er kedeligt eller ej, kan jeg ikke helt vurdere.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% hos ellos med rabatkode