MAKEUP BØRSTER med ovalt hoved

DETOX fra de sociale medier

fashionary-kaffe internet-detox aarhusMåske lyder det tosset i nogens ører, men jeg tror helt seriøst at den verden vi lever i – i dag, er med til at give os stress, depressioner og andre psykiske og måske endda fysiske lidelser. Vores dagligdag er fyldt ud med de sociale medier, som man hele tiden skal tjekke ind og op på. Samtidig er vi (okay, måske også især mig selv), rigtig gode til at sammenligne os selv med andre. Det handler gang på gang om, at vise de nyeste køb frem, lækkert mad fra restaurantbesøg og andre fantastiske oplevelser. Ikke at der er noget galt i det, men jeg kan mærke hvor påvirket jeg personligt selv bliver af det. Jeg har derfor koblet fuldstændig fra i weekenden og selvom den har stået på musical, mad ved vandet, shopping og hyggelige weekendstunder, har det været rart ikke at have den der “ej, jeg burde ligge et billede op på instagram NU!” følelse.

Jeg har sådan cirka gennem hele livet altid målt mig selv med andre, været lidt usikker på mig selv og ikke følt mig tilpas i større selvskaber, hvor jeg har følt jeg skulle præstere. Derfor har bloggen nok altid været en måde, hvorpå jeg kunne gemme mig lidt væk og dele ud af alt det jeg elsker – fotografi, mode, interiør og skønhed. Igår lærte mit kæreste mig så noget ret klogt, som man nok glemmer fuldstændigt, når man er aller mest sortseende. Nemlig at kigge lidt indad på alt det man har opnået, formået at klare gennem en dag og hvad der har givet en livskvalitet. Jeg er sikker på man ofte glemmer at sætte pris på det man har, i stedet for det man ikke når eller gør. Så det vil jeg prøve lidt på fremover!

God uge til jer mine kære læsere. Kram! 

3 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Vi er alt for besatte af sociale medier nu til dags – det er på både godt og ondt, I guess 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god indlæg! Giver dig helt ret i at det jo er “usundt”. Vi skal huske at passe på os selv og koble af engang imellem. 🙂

  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine tanker og jeg tror bestemt, at du har fat i noget! God uge til dig også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP BØRSTER med ovalt hoved