Maria Nila adventskonkurrence

15% på alle Daniel Wellington ure

daniel-wellington-urclassic-black I starten af december modtog jeg det smukkeste Daniel Wellington ur fra deres nye kollektion Classic Black. Jeg er ret vild med, at selve urskiven også er sort, hvilket formår at få det til, at blende ind med alt slags tøj. Fint det er det i hvertfald. Jeg valgte uret Classic Black Sheffield i sølv – modellen er med en hel enkel og ret så minimalistisk læderrem i sort. Dog synes jeg egentlig også den sorte urskiven formår at gå ret godt, sammen med en af de brune læderremme også. I kan få 15% på alle deres ure, hvis bare I bruger koden FASHIONARY derinde. Rigtig glædelig jul!

Derudover skal jeg lige huske og sige, at I senest skal bestille et af deres ure imorgen, hvis I skal nå og have det med posten inden juleaften. Rabatkoden gælder dog helt til d. 15. januar, så I kan sagtens nå at bestille et, hvis I ikke har brug for at få det inden jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila adventskonkurrence