En fin og rustik barvogn

Tilbage i DK og fotostudiet

meraki-blogmerakimeraki-kosmetikmeraki-aarhusaarhus-merakimeraki-gave Det var som at gå ind i en mur imorges, da jeg trådte ud af hoveddøren og måtte skrabe et alt for tykt lag is af min bil, inden jeg tændte op for GO’NOVA (det er i øvrigt verdens bedste radioprogram – hvor de lige får vendt hele verdenssituationen og hverdagens små dilemmaer) , og kørte mod studiet i Ikast her til morgen. Jeg er nu ret glad for at være tilbage i vandte opgivelser, men helt ærligt – kunne det ikke bare være omkring 10 grader i stedet for -2?

Nu når jeg er tilbage i studiet hos House Doctor, tænkte jeg det kunne være sjovt, at vise jer nogle af de billeder jeg skød tilbage i maj måned i år, da jeg skød billeder til vores Meraki AW16 katalog – produkterne skulle i øvrigt gerne være ude i forretningerne nu – jeg har i hvertfald set, at Moodings har fået mange af vores nyheder og ikke mindst bestsellers hjem, som I kan finde lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En fin og rustik barvogn