Hallo monday

Print design crush – ATELIER CPH

atelier-cph1. poster no. 07 link | 2. poster no. 02 link | 3. poster no. 03 link | 4. poster no. 01 link

atelier-cphbilleder lånt af inretningshjalpen

Som jeg har nævnt en del gange på bloggen, er vi ved at være ret godt på plads i den nye lejlighed. Vi har lige modtaget vores nye spisebord fra House Doctor, som jeg glæder mig til at vise jer. Så nu mangler vi egentlig bare at få lidt kunst op på væggene. Da jeg sad og kiggede rundt på Justspotted efter nogle flotte grafiske og abstrakte kunst plakater, faldt jeg over Atelier CPH, som laver de fineste print design plakater. Lige præcis deres flotte “the art of fabric” kollektion, faldt jeg virkelig pladask for. Alle plakater kan købes lige her.

INDLÆG I SAMARBEJDE MED JUSTSPOTTED

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo monday