25% hos moodings med koden FASHIONARY25

Klassiske sorte pliserede bukser

joanna-egebergblog-aarhus vejle-blogrejse-blogskjorte: second female (link) | bukser: pieces (link) | flade sko: h&m | taske: mulberry

De her klassiske sorte bukser, spottede jeg i pieces lige inden jeg rejste til Marokko. De har det perfekte loose fit og er lavet i det blødeste stof, så det nærmest føles som om, at man har pyjamas bukser på. Derudover er de bare så åndssvagt smukke og ikke mindst perfekte til et klassisk look, hvilket er ret win win. Jeg endte med at have ovenstående outfit på, da vi fløj hjem fra Marokko af i onsdags. Måske lidt for klassisk til en flyvetur, men tilpas afslappende og selvfølgelig minimalistisk som altid. Kan se bukserne er udsolgt ret mange steder, men har fundet dem her i sort (link) og mørkegrøn (link)

Weekenden er i øvrigt gået lidt for hurtig efter min smag. Jeg kom hjem i onsdags, og har ikke haft det vildeste overskud til at opdatere bloggen, da jeg havde lidt travlt med at skyde billeder på jobbet og en vild julefrokost med House Doctor, som blev holdt i den gamle by i århus fredag. Stilstanden på bloggen skyldes kun, at vi nu er helt færdige med lejligheden – har sådan glædet mig til at kunne vise vores lille hjem frem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% hos moodings med koden FASHIONARY25