Frokost i Paradise Valley Immouzer

En fin og rustik barvogn

barvogn ellos-barvogn whiskey-vognellos-barvognhouse-doctor-vaegtaeppeLige siden vi besluttede os for, at flytte i en ny lejlighed, har vi gået og drømt om en flot og rustik barvogn til vores stue. Min kæreste er en stor rom drikker og derfor ville det være optimalt, at have sådan en fin vogn til hans rom og whiskey. Vognen herover bestilt jeg hjem fra Ellos, så vi faktisk fik den dagen efter vi flyttede ind. Så ivrig som jeg er, blev den pakket ud med det samme og placeret op af væggen, bag vores franske dør i stuen. Egentlig ville jeg ikke have noget imod at have den stående i vores spisestue, men da min kæreste og hans kammerater ofte sidder i sofaen og får et glas rom og vi samtidig har en ret fin vinreol i spisestuen, var stuen nok den mest optimale løsning. Barvognen kan i øvrigt bestilles på Ellos lige her til 699,-

SPONSORERET INDLÆG

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost i Paradise Valley Immouzer