Crop top & culotte

OM NYE TIDER – ny lejlighed & kærlighed

bolig-blogboligblogcostume-livingelle-decorationnormann-copenhagen-lysestageBare rolig – min kæreste og jeg er ikke gået fra hinanden, også selvom jeg ikke er en af de bloggere, der laver lange kærestefølgetonner eller viser ham frem herinde.

Jeg flyttede ind hos min kæreste – Rene, i april måned, da jeg der skulle til at skrive afsluttende opgave på VIA Design, hvor jeg studerede visual fashion communication. De fleste fra min årgang flyttede væk fra Herning og jeg havde heller ikke meget tilbage i byen, så vi besluttede os for, at få prøvet af, hvordan det var at bo sammen som kærester. Godt nok havde vi kun været kærester i 4 måneder – ja, det var tidligt i forholdet og vi svævede på en lyserød sky. Indtil da, havde vi kun ses i weekenderne, hvor jeg som oftest var hjemme hos ham i Vejle, på grund af en længere varende skade, hvor han gik/går med krykker.

April startede blødt ud, men som i så mange andre forhold, kommer der altid et på bump på vejen, hvor forholdet lige skal slibes til og man skal lære, at indrette sig efter hinanden – og at det er okay, at gøre tingene på hver sin måde.

I juli måned ledte vi efter en ny lejlighed i Århus, fordi vi begge blev færdiguddannet og drømte om at starte på ny, i en ny lejlighed og i en by, hvor der er gode jobmuligheder inden for vores branche – min kæreste er også grafiker. Lejligheder i Århus er enten dyre, for små, eller med overhovedet ingen mulighed for parkering (vi har begge en bil hver). Så begyndte vi at snakke lidt i hus og til sidst kom vi frem til, at vi ville blive i Vejle og på samme tid fik vi tilbud om en lejlighed på samme gade, som vi bor på. Den vi bor i nu er 56m2 og den nye er 81m2. Det har været en stor rustchetur med lejlighedssøgning de sidste par måneder, så det er dejligt at det nu er på plads. Samtidig var det en stor beslutning for mig, da min kæreste kommer fra Vejle og har alle sine kammerater her, mens alle mine veninder bor i Århus og København – jeg kender faktisk ikke en eneste her.

Personlige indlæg er der få af her på bloggen, så med dette indlæg, håber jeg fremover på, at kunne lave nogle små følgetonner om mit liv, karrierer og meget mere.

3 kommentarer

 • Der er heldigvis ikke så langt fra Vejle til Århus som der er fra Herning! Mon ikke de penge som en lejlighed i Aarhus ville have kostet mere end i Vejle, kan give jer nogle andre dejlige oplevelser sammen.
  Hvor er dine fine stole i øvrigt fra? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Nej det er rigtigt og de penge skal helt bestemt bruges på et par rejser eller gode oplevelser!

   Stolene er fra House Doctor. Jeg mener vidst de gerne skulle have ramt forretningerne nu. Prøv og søg på nettet efter bf0201 på Google, så skulle de gerne dukke op. Det er deres produktnavn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Joanna

  Jeg faldt lige over dette indlæg, og synes da faktisk det lyder dejligt at I blev i Vejle. Jeg flytter også i ny lejlighed inden længe. Men når vi nu begge er i Vejle, kunne det være vi skulle mødes til en kop kaffe eller noget en dag, det kunne være hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crop top & culotte