Pæne & enkle bolig ønsker

kys, kram & kærlighedsærklæringer

good-standingI SAMARBEJDE MED ANTHON BERG

Min søde kæreste og jeg har nogen gange – faktisk ofte grint lidt af, hvor dårlig han er til at huske ting. Altså ikke sådan vigtige ting som fødselsdage og større begivenheder så som en rejse, flytning, arbejde og ligende, men nu mere små dagligdagsting. Han har altid været god til at skrive alt – som i alt i hans kalender (hvilket faktisk er smittet lidt af på mig), men ting så som hvad mine veninder laver til daglig, om de har en kæreste og hvad jeg skal lave i løbet af ugen, glemmer han eller roder rundt i. Et sjovt eksempel var, da jeg havde min veninde på besøg, hvor han så siger “nå, går det så godt med at bo med din kæreste”, hvor så efter hun siger; “jeg bor med veninde – faktisk har jeg ikke en kæreste”. Haha! Men så længe vi alle kan grine af det. Da jeg så videon herunder på youtube, kunne jeg ikke helt lade være med, at vise den til min kæreste, da den egentlig minder en lille smule om ham.

Anthon Berg køre nemlig lige nu en kampagne, hvor det handler om at komme i Good Standing – hvilket man kan gøre, ved at glæde sin kæreste, kammerat, veninde, familie eller kollega med Anthon Bergs Good Standing kit. I forbindelse med kampagnen, får hele 200 mænd i Danmark muligheden for, at vinde et års Good Standing, hvor man flere gange om året, vil få tilsendt et Good Standing kit og som de selv siger “du bliver måske ikke bedre til at huske, men du bliver din kvindes drømme fyr” er altså sødt! Konkurrencen kan findes på deres facebook side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne & enkle bolig ønsker