20% på alt ELLOS BOLIG

et dyrt, men stilsikkert TASKE KØB

mulberry-taskemulberry-blog Mullen – som jeg så fint har døbt den, har efterhånden været med at ude og opleve ting hvidt omkring, siden jeg købte den tilbage i juli måned. Det var et skørt, lidt spontant og samtidig syrealistisk køb, men et par måneder efter må jeg dog erkende, at det rent faktisk var et helt fantastisk køb. Det var samtidig ret velovervejet køb – noget jeg havde tænkt på de sidste 3 år, da jeg synes det er mange penge at ligge i en taske. Selvom jeg måske har blogget de sidste 6,5 år – så har jeg aldrig haft behovet for at købe dyre brands, for blandt andet at fremstå som en, der har styr på de rigtige mærker. Materialisme har faktisk aldrig rigtig sagt mig noget, men det har kvalitet, fine anderledes detaljer og glæden ved noget derimod. Jeg køber gerne et fint stykke tøj, fra et af de lækre high end brands, men udelukker derimod heller ikke, at jeg sagtens kan finde på at kigge forbi butikker som Gina Tricot, H&M og andre high street forretninger. Jeg går skam op i kvalitet og sorterer også gerne noget fra, men jeg synes derimod der er forkert, hvis man køber noget for at føle sig mere værd eller for at kunne være med på moden. For moden skifter hver sæson og de fede velour bukser med svej i, er ikke seje næste sæson – heller ikke silkeskjorten som ligner en natbluse. Men køber man det derimod for at skabe sin egene stil, eller fordi man føler sig godt tilpas i det, er det pludselig en helt anden snak! Jeg er ovenud glad for min Mulberry og tror bestemt på, at nogle stilsikre og minimalistiske køb holder i mange år, derfor er det også de penge værd, at smide efter sådan en lækker taske!

Jeg dømmer dog ingen, men tror dog helt bestemt stil handler om at hvilke i sig selv.

4 kommentarer

 • Den er også bare super pæn! 🙂 Så flot og godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!

  Helt enig! De stilsikre og klassiske valg er dem der kan betale sig at bruge penge på, så de holder længere og bedre. Trendy items er noget af det jeg nægter at bruge mere end 500 kr på (principsag) fordi det simpelthen ikke giver mening på den lange front ellers.

  Jeg tror du er kommet til at skrive ‘med’ i stedet for ‘men’ i overskriften – liige så du ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara HB

  Når jeg bliver færdiguddannet har jeg også bestemt mig for at bruge mange penge på en taske af god kvalitet som jeg føler kan være med mig i mange år 🙂 desværre er økonomien ikke til det lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er virkelig en flot taske!! Hvad hedder modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på alt ELLOS BOLIG