Pæne og varme efterårsjakker

En heldig vinder af hvisk konkurrencen

hvisk-kopihvisk-smykker-kopi-2 Så blev det tid til at finde en vinder af denne konkurrence, som jeg satte i gang i sidste uge. Det er dejligt at se så mange der gider deltage! Hvor har I dog indsendt mange dejlige ønsker med jeres favorit smykke hos HVISK. Lige pt. er mit eget favoritsmykke denne honeycomb halskæde. Nå men til vinderen – den heldige vinder af et valgfrit smykke blev Michelle. Der er sendt en mail afsted til dig. Til jer andre, så husk at der stadig er helt op til 60% hos HVISK. I kan finde udsalget her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne og varme efterårsjakker