OM NYE TIDER – ny lejlighed & kærlighed

50% hos HVISK – vind et valgfrit smykke

smykker-hviskhvisk-konkurrence

øreringe: hoop fine medium | ring: cross zirconia | ring: twist it forty | ring: evil eye

evil-eye-ringhvisk-hoopsKONKURRENCEN ER SPONSORERET AF HVISK

Som jeg så ofte nævner her på bloggen, så svinger det virkelig meget – om jeg bruger sølv, gulv eller rhodinerede smykker. Hvis I har læst med på bloggen siden starten tilbage i 2010, så havde jeg en kæmpe forkærlighed for rhodinerede smykker, hvilket har ændret sig siden. Faktisk så meget, at jeg intet har imod både at have guld og rhodinerede ringe på samtidig.

Lige nu har HVISK 50% på udvalgte smykker inde på deres webshop. Det er kun på udvalgte smykker, som I kan finde hvis I klikker lige HER – tjek også den collage jeg har lavet herunder. I den anledning synes jeg lige det var perfekt, at afholde en lille konkurrence på bloggen, hvor I kan vinde et valgfrit smykke fra HVISK. Alt I skal gøre er, at gå ind og finde det smykke i godt kunne tænke jer og efterfølgende smide det i en kommentar med link til det herunder.

Jeg finder en vinder om en uge – onsdag d. 19. oktober. 

hvisk-konkurrence

1. vedhæng link | 2. øreringe link | 3. ring link | 4. ring link | 5. øreringe link | 6. ring link | 7. øreringe link | 8. øreringe link | 9. vedhæng link

29 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM NYE TIDER – ny lejlighed & kærlighed