Meraki autumn 2016

sarte & enkle festkjoler

lyse kjoler1. link | 2. link | 3. link | 4. link | 5. link | 6. link | 7. link | 8. link | 9. linksorte kjoler1. link | 2. link | 3. link | 4. link | 5. link | 6. link

På næste lørdag – altså præcis om en uge er min søde kæreste og jeg inviteret til min bedstemor og farfars sølvbryllup, og da det både er sjælendt jeg trækker i et lidt pænere outfit og samtidig også sjælendt jeg går til både bryllupper og større festligheder, har jeg sat mig for at finde den perfekte selvskabskjole. Asos formår virkelig gang på gang, at have et så stort udvalg, at jeg netop derfor ikke kan overskue hvor jeg skal begynde og hvad jeg skal vælge, men denne gang har jeg faktisk fundet ovenstående 15 kjoler og næsten taget en beslutning om, hvilken en der skal bestilles hjem.
Hvilken er jeres favorit?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meraki autumn 2016