Meraki autumn 2016

sarte & enkle festkjoler

lyse kjoler1. link | 2. link | 3. link | 4. link | 5. link | 6. link | 7. link | 8. link | 9. linksorte kjoler1. link | 2. link | 3. link | 4. link | 5. link | 6. link

På næste lørdag – altså præcis om en uge er min søde kæreste og jeg inviteret til min bedstemor og farfars sølvbryllup, og da det både er sjælendt jeg trækker i et lidt pænere outfit og samtidig også sjælendt jeg går til både bryllupper og større festligheder, har jeg sat mig for at finde den perfekte selvskabskjole. Asos formår virkelig gang på gang, at have et så stort udvalg, at jeg netop derfor ikke kan overskue hvor jeg skal begynde og hvad jeg skal vælge, men denne gang har jeg faktisk fundet ovenstående 15 kjoler og næsten taget en beslutning om, hvilken en der skal bestilles hjem.
Hvilken er jeres favorit?

4 kommentarer

 • Ej hvor er de pæne!
  Jeg kan slet ikke beslutte mig for hvilken en jeg bedst kan lide 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen

  Helt klart link 3 øverste linje billeder med sarte kjoler – fordi modellen er min skønne datter Victoria☀️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Nej hvor sjovt! 🙂 Men den har jeg faktisk også bestilt hjem! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great dresses! Love the light ones, number 2,4, 7 and 9 and from the dark numbers 2 and 5!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meraki autumn 2016