verdens flotteste KALENDER FOR 2017

pæne efterårs FAVORITTER

efterår tøj

1. cheap monday link | 2. cheap monday link | 3. ganni link | 4. samsøe link | 5. selected link
6. ganni link | 7. mango link | 8. samsøe link | 9. selected link | 10. pieces link
11. ganni link | 12. pieces link | 13. mango link14. samsøe link

Selvom sommeren gik på held i sidste uge, kan jeg ikke helt lade være med at rende rundt i mine birkenstock, et par jeans og top eller mine culotte bukser. Jeg er nok bare et sommermenneske – og vil nok altid være det. Dog er der nu heller ikke noget, som at pakke sig ind i store striktrøjer og langærmerede kjoler. Jeg har fundet lidt efterårsfavoritter, som jeg overvejer at bestille hjem. Er I klar til vinter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens flotteste KALENDER FOR 2017