HVISK KONKURRENCE – vind valgfrit smykke

open tie up shoes

bianco shoesbianco sko sko bianco lace up sko bianco

Jeg har længe ønsket mig et par flade herre inspirerede sko, men ikke rigtig kunne finde nogen, som matchede mine ønsker om at de både skulle være feminine, enkle og ikke for klodsede. Den anden dag skete det så! Jeg fandt disse i Bianco. Er de ikke smukke? Jeg elsker detaljer med, at de er lidt åbne og er derfor perfekte både til sommer og samtidig også overgangen mellem sommer og vinter, som vi er gået godt og grundig ind i nu. I øvrigt så kan de styles med nogle sjove og finurlige strømper. Jeg kan desværre ikke finde dem på webshoppet, men jeg fandt dem hos boozt, hvor de dog er helt lukkede og sat ned til halv pris, hvis I er interesseret i at købe dem. De er næsten lige kommet i forretningerne, så de burde være til at finde derude ellers!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVISK KONKURRENCE – vind valgfrit smykke