FOTOSTYLING – hvordan styler jeg billeder til House Doctor?

ny hudrutine med DUCRAY

ducray produkterducreay gelrepair creamanti blemishducray lipbalmSom I måske har læst her på bloggen tidligere, så døjer jeg en del med urenhud – især hvis jeg er stresset, har lidt for meget om ørene eller endda at humøret er i bund. Især mit humør påvirker min hud utrolig meget. Det er egentlig ikke fordi jeg døjer med akne, i den forstand at jeg for et “udbrud”, efter jeg har drukket lidt for mange drinks eller vin, spist for meget chokolade eller andet i den stil, men simpelthen på grund af mit humør.

I sidste uge, bestilte jeg så ovenstående produkter hjem, efter at have læst en del om ducray diverse steder på nettet. Hvis nogen af jer har været på apoteket for nylig, har I måske også stødt på dem, da de står fremme ved disken lige for tiden.

Ducray keracnyl foaming gel – Min utimative favorit er denne skummende gel, hvis man ikke vil kaste sig ud i at prøve alle produkterne, eller måske blot står og mangler en god vask til ansigtet. Jeg bruger den morgen om aften, hvor den bliver skummet op med noget lunkent vand i ansigtet. Gel’en er desuden perfekt til dem, som skulle døje med fedtet hud – hvilket jeg gør. Den skummende gel koster kun 130,- på apoteket, hvilket lige er til at overkomme.

Ducray keracnyl repair cream – min anden favorit er denne beroligende creme, der genopretter hudens talgproduktion og forebygger samtidig akneudbrud. Cremen formår virkelig at gennemfugte huden og efterlade den smidig og blød.

Anti blemish cream – denne er perfekt til små bumser og urenheder der skulle dukke op i tide og utide. Jeg har den altid liggende i min håndtaske, så den kan hjælpe mig, med at komme mine urenheder til undsætning i tide og utide.

Repair lipbalm – dette produkt har jeg slet ikke nået at teste endnu, da jeg for det meste ikke bruger læbepromade, før vi sådan rigtig går ind i efteråret. Dog vil jeg nu alligevel nævne læbepromaden, da jeg har læst mig frem til, at den skulle være perfekt til at reparere sprukne og indtørrede læber, samtidig med at den genopbygger læbernes smidighed og samtidig forebygger at udtørre igen. ducray akne produkter

1. anti blemish link | 2. reapair cream link | 3. repair lipbalm link | 4. foaming gel link

Selvfølgelig har jeg kun nået at teste produkterne i en uges tid og det er samtidig blot min mening, som jeg har givet til kende. Derfor må I ikke hænge mig op på noget, hvis produkterne ikke falder i jeres smag eller matcher jeres hudtype.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOSTYLING – hvordan styler jeg billeder til House Doctor?