25% hos Moodings med koden Fashionary25

Meraki autumn 2016

meraki tæppemeraki bolde meraki pensler merakiNår jeg skyder en halv sæson frem, er det engang imellem lidt svært ikke at må vise noget af mit arbejde, før næsten et halvt år længere fremme, hvor kataloget publiceres eller produktbillederne bliver lagt på hjemmesider og webshops. Billederne af Meraki produkterne herover skød jeg tilbage i maj måned. De er blevet brugt til det nye efterårs katalog og på hjemmesiden. Det er lidt sjovt at tænke tilbage på den dag i starten af maj måned, hvor vi rendte rundt indenfor og det lige før middag pludselig begyndte at sne. Hold nu op, hvor må sommeren godt lige vare ved lidt endnu!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25% hos Moodings med koden Fashionary25